UK
EN
Допомогти
UK
EN
Опубліковано: 04.02.2017, 20:38
Театр починається... з дитинства
Про театр, який протягом восьми років, безпосередньо, приймає участь у всіх благодійних концертах нашого фонду, а його керівник Ірина Лагутіна, є не тільки режисером всіх благодійних заходів (концертів, аукціонів, вистав), а ще й натхненно прищепляє дітям такі чесноти, як доброта, співчуття, взаєморозуміння, благодійність. З якогось часу зразковий дитячий театральний колектив "Велика перерва" почав кожного року давати одну виставу з благодійною метою. Так діти приготували виставу "Дванадцять місяців", "Айболит", "Снігова Королева". На ці вистави приходило дуже багато бажаючих. Доторкнутись в нашому маленькому містечку до високого мистецтва Мельпомени, це вже подарунок, а як що артистами виступають діти... Пам'ятаю їх маленьких, несміливих, трішечки сором'язливих... А сьогодні я побувала на справжнісінькій виставі. "Таємниця горіха Кракатук, або Лускунчик" – так називалась вистава, що проходила в міському Палаці культури.

Година повного занурення в казку! Зачаровані глядачі, діти з широко відкритими оченятами, дорослі, які кричали "браво, біс!". Це щось неймовірне. Діти грали блискуче. Сценографія, костюми, режисура, музичний супровід... ні одного зауваження. Це неймовірно!

Глядачі прийшли на виставу і опустили свої кошти в скриньки для пожертв. Так в скриньках назбиралось 3505 гривень для лікування діток - підопічних фонду "Дітям Нікополя"

P.S. Від себе особисто, та всіх батьків тих малюків, які потребують допомоги, висловлюю величезну подяку і захоплення професіоналізмом, керівникові зразкової театральної студії "Велика перерва" Ірині Василівні Лагутиній і маю надію, що в найближчий час лікуванням діток почне займатись міністерство охорони здоров'я, а благодійний фонд в решті решт організує для суперпрофесійного дитячого театрального колективу якусь цікаву поїздку, подорож, фестиваль.

А дорослим хочу сказати. Подивіться цю виставу. це такий бальзам на серце! А саме головне і страшне, що В будинку дитячої та юнацької творчості, в якому працює цей дитячий колектив, до цих пір немає опалення...

Поділіться новиною в соц. мережах:
Благодійний фонд «Дітям Нікополя» став одним з учасників проєкту EMPOWER від GIZ Україна.
Читати більше
Благодійним фондом «Дітям Нікополя» завершено грантовий проєкт "Базова підтримка ОГС, які працюють у сфері гуманітарного реагування" 2023 (Проєкт USAID "Ініціатива секторальної підтримки громадянського суспільства України")
Читати більше
Творімо добро разом! Підтримайте БФ “Дітям Нікополя”
Допомогти